Monday, May 2, 2011

Ade sape-sape sudi nak kemas ini meja...




Fuuh...lama sgt dah tak mencoret-coret kat sini... busy kah..?? kalau tak busy takde laa meja kat opis ku jadi mcm kapal pecah.. tak pun tabiat tuan punye meja mmg dasar pemalas.. hehe..

Yang pasti, hari demi hari silih berganti.. dikala usia tua sentiasa menanti... huh, terasa betul diri ni dah tua.. dan bile dah tua byk la masalahnya.. dan bile nak mencoret blog terasa pemikiran jadi slow, idea makin tandus.. kadang-kadang nak membina segugus ayat pun memakan 1 per 3 waktu.. mungkin juga aku terlalu byk bermain dgn perasaan yg dikala ini sgt gundah gulana.........

4 comments:

Si Pari Comel said...

knape x mintak si cumey tu kemaskan..

iwanski said...

tak bule.. itu si comey sgt manje...

Si Pari Comel said...

waaa.. sicumey tue istimewa sgt ke..

Iwanski said...

takde makne nyee.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...