Monday, October 17, 2011

329..Nombor Bertuah...

~aku nak bagitau yang en3 beliau best2..kisah2 zaman sekolah..duit syiling tu..aku suka! -Arra Ahmad ~


Ku mulakan bicara malam sebelum tido dengan mengisytiharkan 329 adalah nombor bertuahku.. Anugerah nombor bertuah itu telah di sampaikan oleh rakan baru Puan Arra Ahmad didalam entry blog nya yang berjudul "Follower bertuah..hehe" ... Kisahnya beliau telah tersosat jalan dan kebetulan terjumpa pondok usang ku ini.. aku ingatkan kojap je dia singgah..habis diselongkarnya segala kisah sejarah pondok usang.. katanya esok nak dtg sambung selongkar lagi.. hehe... Anyway, Thanx Puan Arra kerana sudi2 ziarah kat sini.. den raso terharu botul laa.. Puan Arra siap buat entry khas utk pondok usang.. 8kali dah aku baca.. nyenyak tido ni jap lagi.. dan terima kasih juge pada kengkawan semua kerana setia bersamaku disini... gudnite~!!

~Bila sebut nama Arra Ahmad.. Tringat kat Hana Ahmad... hehe..~

44 comments:

ghost writer said...

semakin dikenali lah lepas nih,bro.

syabas,bro.harus dinikmati.

Umie Artoqiemie said...

wahhhhhh...
ohsem!

Niena Pengembara Ilahi said...

wahhh :D

Iwanski said...

ghost writer ~ takde la niat sampai tahap nak jadi dikenali.. cukuplah sekadar dapat menghiburkan hati kengkawan kat sini... =)

Umie Artoqiemie ~ hehe.. blog kamu juge menarik..

Niena Pengembara Ilahi ~ ku harap dikau juge terhibur.. :)

maya amir said...

*winks winks*.. :)

Arra said...

nak pi kenal hana ahmad plak.hehe

Iwanski said...

maya amik ~ bagai bintang di langit.. hehe..

Arra ~ lekas singgah Hana Ahmad punye monologis.. lagi best..

ILA HonEyBuNNy said...

mesti terharu n tergaru2 kan...hehe..

bagus la...ada yang hargai penulisan kita...;)

Finaz Jaafar said...

amboiiiii untung laa ada org wat entry dan rajin mmbongkar blog kamu..hihi

dhiera said...

hana ahmad sape? perghh... best la ada peminat setia ni!

hanaahmad said...

Kalau datang blog encik Iwan ni je mesti aku akan senyum sumbing macam kambing. Haha. Hana Ahmad tu siapakah? :D

hidayahjamal said...

haha, puji hana kembang kempis idung dia laaa, senyum selalu :) teruskn blog

Alkisah said...

blog aku bertuah yang no berapa bro.. hahaha..

msredcheesecake said...

pondok usang sgt berharga ... heee

bloglist dah siap...

Pondok Usang said...

ILA HonEyBuNNy ~ Hargai penulisan kamu juge.. =)

Finaz Jaafar ~ ku beruntung juge ada teman blog spt mu Finaz...

dhiera ~ hihi.. jom singgah ke blog nye.. pasti dikau juge terpikat...

pemuzik jalanan said...

Angau! Asyik ckp pasal kakak je :p haaa. Sy pun join kakak senyum. Senyum kambing! Haha

Pondok Usang said...

hanaahmad ~ Ku balas kembali senyum kambeng sakti mu... Hana Ahmad? hanya khayalan.. hihi..

hidayahjamal ~ Woo... pantang dipuji tuu...

Alkisah ~ Blog mu sudah pasti yg terbaik.. sampai takde nombor aku nak letak.. haha..

Pondok Usang said...

msredcheesecake ~ kerana dirimu juga begitu berharga...

pemuzik jalanan ~ Nak join jadi kambeng jugaklaa.. sebab tak mandi lagi nii.. Angau kah aku??

Pendamba Mawar said...

waw best nya..hehe

anamizu said...

wahhhh untungla jadi folower siap dpt nombor bertuah lagi..hehe



luv,
cik ana

cik ciput said...

mesti ada selit juga nama hana ahmad..haha..kompem, angau! =p

azwa amani said...

Alhamdullilah..huhuhu..sapa hana ahmad?

zahidah seran said...

salam kenal...
hepi blogging...=)

Nadzirah K. said...

bestla :)

aRa ❤ aFiq™ said...

wah btuah nye dea :)

Arra said...

baru perasan..hana ahmad ada dimana2..hehe

zOeY zAu YaH said...

tahniah...bertuahnya kn..

Pondok Usang said...

Pendamba Mawar ~ PM pun best juge...

anamizu ~ sebenarnye.. kite yg ngada2 pakse Arra Ahmad mention no bertuah tuu.. huhu..

cik ciput ~ lepas ni kite selit nama cik ciput laa pulak.. =)

Pondok Usang said...

azwa amani ~ Syukur... Hana Ahmad? beliau seorang monologis terhangat =)

zahidah seran ~ salam perkenalan juge zahidah.. sampan kertasmu sgt titanic!

Nadzirah K. ~ best sangat..!

Pondok Usang said...

aRa ❤ aFiq™ ~ kamu juge bertuah sbb aRa & aFiq sangat sweet... =)

Arra ~ ibarat mkn pun nampak beliau, nak tido pun nampak beliau..huhu..melampau sungguh..abaikan..

zOeY zAu YaH ~ kite semua pun bertuah sebenarnye.. sbb dapat baca blog-blog kengkawan lain yg best2..

Teratai Layu Di Tasik Beracun said...

Kenapa pukul 4.30 pagi tuan hamba tak tidur lagi? Terjaga di dinihari kah atau tidak beradu sejak tengah malam?

fazrulnoor said...

salam tuan pondok..

era kecik said...

syabas!!! hehehe

Pondok Usang said...

Teratai Layu Di Tasik Beracun ~ Sahur kot.. hehe..

fazrulnoor ~ Waalaikummussalam fazrulnoor... meh,meh jemput masuk pondok pakcik..

era kecik ~ syabas utk era juge.. =)

Anis anak wong said...

pun nk try la gak selongkar

Pondok Usang said...

Anis anak wong ~ dah selongkar kemas balik tau.. hehe..

oli-go said...

sy plak datang selongkar sementare boss tak de neh..hahahahha

~Nana 귀여운~ said...

nombor bertuah? tahniah2..ada adiah dakk? share ar..ahha

Pondok Usang said...

oli-go ~ lekas selongkar.. boss kamu nak dtg dah tuu... =)

~Nana 귀여운~ ~ Hihi..takde laa Nana.. tak bole nak share sama kamu..

UmieFaten said...

pondok usang nama diberi, tapi yang pasti entry anda tak pernah usang ! cool :D

Pondok Usang said...

UmieFaten ~ entry tak penah usang.. tapi memori yg akan usang.. =)

Run Away said...

blog sy jew tak bertuah...hek...;d

Run Away said...

blog sy jew tak bertuah...hek...;d

Pondok Usang said...

Run Away ~ blog semua org pun bertuah andai sentiasa ade kengkawan yg ziarah.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...