Tuesday, October 11, 2011

Aku Dan Centa Lama... <--- Ehehe..Dasatnya Tajuk...

Perggghh... kepenatannn..... aku baru lepas mengemas bilik yg macam kapal pecah.... naik menyampah aku mengemasnye.... semata- mata nak mencari khazanah lama.. sebuah album gambar yang takde hard cover… punye la taknak kucewakan rakan blogger kite Cik Ujie yang duk menyuruh aku cecrita kenangan centa lama.. asyik cite kenangan gi sekolah je katanya....

~Saje buat effect... Barulah Suspend~

ape yg istemewanye kat dalam album nii...? mesti ler ade gambar aku ngan makwe lama.... hihi.... kenangan centa wooo.... tapi tak salahkan berkongsi ngan kengkawan semua kat sinii..... aku tengok geng blogger lain bergambar ngan pakwe@makwe bukan main best... jeless lak aku tengok......aku pun teringin nak camtu gak... bekas makwe pun bekas arr... janji ade gambar ngan awekk..... sanggup aku scan ni... siap edit lagi tu.. nah, aku kongsi bersama korang gambar ku bersama centa lama.... biar pun hanya sementara.. mana bisa akan ku lupakan kisah percentaan ini… kesudahannya, solo lah aku hingga kini.. kerana sudah tidak berduet dengannya lagi… ehehehe......


~ Bila la pulak agaknya dapat bergambor berduaan ngan Cik Monologis yek..? Hehe.. ~

48 comments:

Ujie Yang Marah Ditipu said...

Dasar pentipu!!! Benci arr camni..

pemuzik jalanan said...

Untunglaa ada gambar awek lama. Hik.

Oii nak tangkap gambar dengan kakak, bak sini 20 senn. Eh tak cukup lak rm20 meh hahak.

lily damia said...

bertuah badan...sekarang dia dah macam Beyonce Knowles

~SaL IjOu~ said...

ewah...ewah~ ;p

Ms. LaLA said...

hehe... ingat kan betul2 la tdi... :P

Alin Marlini said...

fuiyoo..bestnye..masa ni dayang tak brp cun lagik..

hanaahmad said...

amboi...imbau kenangan lama ye? nak bergambar sama? satu pose rm20. sila bayar dekat adik saya tuh. keh3:)

cik asam jeruk said...

pewittt2..mengimbau kenangan nampak :P

Hanif said...

kenangan lama mengusik jiwa..

Alkisah said...

ceh, ngan dayang.. at least ada kenangan bersama artis gitu

maisarah sarah said...

amboi2 bajet org xkenal cik aweks tu ye.hahaha

ZieSalikan said...

hahahah...eleh..solo ke sekarang..mcm tipu je....bestnya dapat jumpa dayang...

emy zulaiha said...

wah bestnye ade gambar makwe lame!! haha :p

~Nana 귀여운~ said...

kenangana lama ...dayang oh dayang..huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

dh agak tu..tgk yg kabur mcm gaya dayang..

sbr jelah..haha

dill said...

kenangan lama~

dill.

Run Away said...

sweet memory...;d

ILA HonEyBuNNy said...

haha......nak buat2 komen la...

cun awek...hehe....tahu dah dayang..heheh

ghost writer said...

'lembing awang pulang ke dayang'.haha.

aku pun teringin nak letak gambar macam tuh,tapi tokseh lar.

cikintan :) said...

macam kenal je awek sebelah 2~ untunglah ada awek retis.. hahhaha

dhiera said...

sweet memories tu bila kenang balik kan?

owh, ye. entri yang lepas tu kan. jonker walk kat melaka~ pernah buat entri disini: http://dhieranottie.blogspot.com/2011/09/river-cruise-dan-jonker-street.html

fadh leyanie said...

eh..itu dayang si retis tu ! phewwit.

Iwanski said...

Ujie dan Tipah sama tertipu ~ Eh, betul laa... betul laa aku tipu... hehe...

Pemuzik jalanan adik kpd cik Monologis ~ Amboi.. pau bakal abg ipar nampak.. okeh deal.. RM20 hinggit = 200 kali snap.. =}

lily Damia ~ Pic ni tahun 2002.. a ah kan.. ala2 negro gitu...

Iwanski said...

Sal ~ Alaa Sal.. time ni Anugerah Bintang Popular tak silap..

Lala ~ gempak je lebih kan.. hihi..

Alin Marlini ~ pic 10 tahun lepas Alin.. time tu pun i tak ensem lagi.. huhu.. perasan sungguh...

Iwanski said...

Hana Ahmad ~ E eh, Cik Hana rupenye.. alaa, ni semua gosip liar semata2.. u jgn percaya ye.. owh, tak kisah laa rm20 pun.. i relaa...hikhik...

cik asam jeruk ~ kenangan lama yg sekejap berlaku..

Hanif ~ Jiwa dan raga ku...

Iwanski said...

Alkisah ~ ade lagi skandal ku ngan artis lain.. nanti aku upload.. hehe..

maisarah sarah ~ biasa laa..kene laa tumpang populariti.. huu..

ZieSalikan ~ Betul laa ngah solo nii.. jom kite berduet.. =)

Iwanski said...

emy Zulaiha ~ Alaa.. emy pun sure ade punye pic sama pakwe dulu2 kan,kan...

Nana ~ Elow Nana.. Dayang sayang kamu...

nuyui a.k.a miss YUI ~ Betul peminat dayang nii.. kite dah kabur kan pun leh kenal lagi...

Iwanski said...

dill ~ Yup, kenangan lama, kenangan terindah...

Run Away ~ Semua org ada Sweet Memories yg paling best.. =)

ILA HonEyBuNNy ~ Tak kire.. adik Ila mesti komen jugak.. tq.. walaupun buat2 komen.. hihi..

Iwanski said...

ghost Writer ~ Aku pun tringin jugak.. tapi takde awek.. saje je wat gimik2 bro.. nak hiburkan hati kengkawan..

cikintan ~ Retis laa sgt.. hihi..

dhiera ~ owhh okeh.. kite tengok itu entry skarang.. thanx Dhiera...

Iwanski said...

fadh ~ ya betul..! glamer aku kejap...

shedameor said...

kem salam kat awek tuu. untong dapat awek cunn. haha

Ujie said...

Oiii..buat keje la!!

Finaz Jaafar said...

hahah..masa gambo 1st tu dah nmpk mcm dayang..err hampir percaya dia tu ex kamu..pehh~ hahha

El-Janna said...

hamboi awex^^

Iwanski said...

shedameor ~ cantek lagi cik sheda kite... =)

Ujie kene tipu ~ Haha.. keje buat esok...

Iwanski said...

Finaz ~ alahaii.. saje bikin gempak.. hehe..

El-Janna ~ Awek pinjam... huhu...

Economy said...

nice work. visit me back and give ur comment

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

halamak dayang tu :)

♥Aien Najwa♥ said...

haha!!~~gmbar suspen xmcm dayang..scroll kebawah..tol2 suspen..hehe..

umie faten said...

haha . so sweet . tkpe . tanpa kenangan lama tiada kenangan baru kn? moga bertemu jodoh :)

cik ciput said...

amboiii...awek lama dia, kemain eh..haha

Teacher Koko said...

ohh kamu lah ex bf dayang...now i knw..haha =b

Iwanski said...

::ini belog saya . cinta hati saya:: ~ Hehe.. Dayang original tau...

♥Aien Najwa♥ ~ Mesti berdebar-debarkan...

umie faten ~ belum lagi ade kenangan baru... umie doa kan yee... =)

Iwanski said...

cik ciput ~ awek pinjam kejap je tuu.. huu..

Teacher Koko ~ kejap je jadi bf Dayang..selang beberapa saat i ditinggalkan..

Nora Hj Nasir said...

owhh..(part II)

Iwanski said...

Nora ~ Yaa.. selepas ketandusan idea..

dayya said...

hahaha. meh nak jadi adik angkat hana gak lah. boleh dapat rm20 satu pic. kahkakaka.

Iwanski said...

dayya ~ uiks...ramai sudah mengaku adik angkat hana ni.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...