Tuesday, December 13, 2011

Buy 1 Free 1.. Terbaek...

Pengumuman : Jawapan untuk soklan teka-teki Edisi Cacamarba Bilangan 4 ialah "IKAN BAKAR" Dan pemenangnya ialah adik "Syazwana Jamal" ... Pemilihan pemenang adalah berdasarkan yang paling awal menjawab dan yang paling tepat jawapannya.Tahniah sekali kepada beliau. Nantikan Hadiah Misteri di dalam peti surat rumahmu. Pada rakan-rakan blogger lain cube lagi ye...

Nak cite sikit pasal debit card yang aku gune.. tadi aku pi beli tiket wayang utk esok punye celita.. dah tentu mau tengok opening Mission Imposible.. hehe.. dan mcm biasa aku tengok wayang sorang-sorang.. dah mcm sajak aku yang sorang la pulak..huhu.. aku beli la tiket tu gune CIMB Debit Mastercard.. ghupe-ghupenye debit card yg aku gune tu telah membolehkan aku dapat 1 lagi tiket pree.. Buy 1 Free 1 gitu...

~Beli 2tiket dengan Harga Rm11~

Lantaran itu aku terus tanya pada awek kaunter, sampai bile promosinye dan brape kali aku leh dapat itu tiket free. Makwe tu bagitau.. sampai 31Disember ni dan mungkin akan dilanjutkan hingga 30April12.. Sehari bule beli tiket sekali aje..maknenye setiap hari la kite leh dapat itu tiket free..Best gilee.. Dengan syarat beli gune CIMB Debit Mastercard dan hanya untuk GSC Cinema aje.. Yang paling peting mesti ade wang dalam saving akaun kita.. =) Bile aku bukak webside CIMB rupe-rupenye ada macam-macam lagi Debit Card Merchant Privileges nye.. Jadi pada kengkawan yg kaki movie, atau yg suke dating pi tengok wayang..Jangan berlengah lagi..Pada yang mmg dah ade card ATM CIMB.. lekas2 pi CIMB Bank terus pi tukar jadi Debit Card..


~Dah dapat satu tiket pree masalah jugak..nak ajak sape tengok..ade sesapa nak follow tak?? ~

47 comments:

J.Syazwana said...

saya pemenang ?

sepanjang berbelog ini kali pertama menang hadiah.
sob sob sob.

terima kasih abg iwan.
adik syazwana sangat terharu. :)

semoga abg iwan dimurahkan rezeki.
aminn.
hihi :)

J.Syazwana said...

lupe pulak nak komen pasal kad cimb tuh. (eksaited menang) hehehe.

saya punya kad memang dah jadi cimb debit card sebab pergi shoping bayar guna card tuh je tapi perkataan mastercard tuh takde lah pulak. camne ye? hihi

J.Syazwana said...

sebelum terlambat.

eh banyak pulak komen :P

tak jumpa lah alamat emel abg.
jadi saya hantar alamat kat inbox fesbuk abg iwan. heee :)

Saddila said...

chehh untung laaa .
dila free time sekarang ni . haha

mama aini said...

tahniah buat syazwana jamal..mama ada akaun cimb,tapi card bukan `debit card`..nanti mama nak tukarlah..he2x..

hanaahmad said...

wahwah. besh juga ada cimb master card tu. nanti nak cubalah. jom2. ;p

maisarah sarah said...

pehh untungla~~~

~SaL IjOu~ said...

sal da balik kelantan xdpt nak tgk wayang lagi..hehe~ =p

hunnybunny said...

nk gk tiket wayang free..tp xde kad cimb la..huhu

emy zulaiha said...

abg iwaan..kad cimb kite yang biase tue..pastu kene tukar jadi debit card eh?

nak jugak buy 1 free 1.haha :)
eh rezeki berpijak2 nie ayuhlah kita.haha tetibee~ :)

justin lover said...

wahhhh...nnti kirim slh kat abg tom cruise sy tu,hahaha^^

Fabulous Me said...

waaa untong bangat nihhhhh..

kisah hati said...

ape lagi kluar dgn blogger2 cun la stiap hari hehe..

fadh leyanie said...

2 tiket RM 11 mmg lumayan..

dayah said...

murahla 2tik..camtu.

awk nk ajk tgk movi katne :P haha joking..sy prasan lebih

Amir Baker said...

Alolo beshnya. Sy x cukup umur lagi la nak apply kad2 ni.

~Nana BamBam~ said...

mastercard cimbank debit card..err..besh ek..? huhu

m!3yr4h_LolLy said...

wah ! untungnya. save duit nie

farah adila said...

jimat...
bagus-bagus..:)

Nur Lyanah said...

untung la dapat tiket free..nak 1..ombak rindu erk..xnntn lgi nie..ehehe

Nora Hj Nasir said...

sila ajak sy. tQ :)

KizZ said...

Hah!biar betul beb...pergh cayalah...terbaik ah dapat..

EpoLįƒ¦Kekunangpelangi said...

Ajakla marka, baru stim. eh? haha :P

Finaz Jaafar said...

baru je nak offer diri ! nak ikut!!! sobbsss...

eh CIMB je ke?Maybank takde meyh?sobsss

Bidadari Syurga said...

CIMB hanya untuk cuck duit hujung bulan.. heeeeeee lain tak sempat nampak.... :p

ctpayong said...

bawak kakCT aje lah heeeee

cik ciput said...

apakah ini?adakah saya sudak ketinggalan?haishhh..

Cik Nurul said...

tahniah adek J.Syazwana! untung ler... hihi

Intanberlian said...

meh poskan tiket ke rumah.hehe

nur farahin binti sulaiman said...

waahhhh.. sonok la dpt tiket free.. jeles2..

Ain Atika Zailani said...

wahh tak ajak kitew ke...hahahhaha...syok tuh hari2 tengok movie...

chemay said...

teringin nak ada kad kredit jugak lahhh.
heee
:)

Rara. said...

takda card cimb, aloh.takleh la dapat tiket free :(

Pondok Usang said...

J.Syazwana ~ ya, anda pemenangnya..
untuk kad cimb tu, rasanya adik kene pi cimb bank tukar kad tersebut...

Saddila ~ ayuh dila.. jom kite pi tengok.. jgn berlengah lagi... =)

mama aini ~ lekas tukar mama.. leh kite tangok pi tengok wayang reramai nanti.. hihi..

Pondok Usang said...

hanaahmad ~ lekas cube.. yg free tu awk bagi sy ye.. =)

maisarah sarah ~ untung la jugak..

~SaL IjOu~ ~ jadi duduk sana terus ke.. mmg tak dtg sini lagi?

Pondok Usang said...

hunnybunny ~ nah! amik ini tiket free.. hehe..

emy zulaiha ~ yup, kene tukar laa jadi kad yg luar biasa punye.. segera tukar.. baru laa seoronok nanti kau gi dating..

justin lover ~ sy la abg tom kurus itu..

Pondok Usang said...

Fabulous Me ~ jom kite pi layan movie..

kisah hati ~ tu laa.. sedang create jadual waktu.. haha..

fadh leyanie ~ lumayan.. tapi skang takde cite yg best sgt...

Pondok Usang said...

dayah ~ jom, mana2 je, janji gsc.. hehe..

Amir Baker ~ boleh la amir.. bukannya kredit card.. janji ada saving akaun cimb..

~Nana BamBam~ ~ beshh Nana... =)

Pondok Usang said...

m!3yr4h_LolLy ~ yup.. save wit popcorn..

farah adila ~ hidup mesti berjimat cermat kan.. =)

Nur Lyanah ~ jom.. tarahal laa.. ongbak rindu ke, kubur berasap ke..

Pondok Usang said...

Nora Hj Nasir ~ jom.. jgn berlengah lagi...

KizZ ~ betul beb.. tak caya cube tanye awek kaunter GSC.. jgn ko ngorat awek tu dah ler.. hehe..

EpoLįƒ¦Kekunangpelangi ~ haha.. akan ku ajak..

Pondok Usang said...

Finaz Jaafar ~ jom,jom.. takyah nak offer diri.. finaz punye pasal abg iwan bawak punye.. hehe..

Bidadari Syurga ~ biasala org mkn gaji mcm kite ni kan... bayar hutang sana, bayar hutang sini.. huhu...

ctpayong ~ jom kak.. sy payong akak tiket...

Pondok Usang said...

cik ciput ~ tidak sama sekali.. kerana ia masih baru...

Cik Nurul ~ nak untung bersama juge. =)

Pondok Usang said...

Intanberlian ~ meh sini alamat doc..

nur farahin binti sulaiman ~ seronok laa..

Ain Atika Zailani ~ ajak dah.. dia je wat tak tau.. hehe.. pandai je reka cerita.. jom,jom kite pi...

Pondok Usang said...

chemay ~ bukan kredit card dik.. debit card.. nasihat dari abg mu ini.. andai dikau mampu gune kredit kad.. baik toksah laa.. pasti akan monyosal di kemudian hari.. huhu...

Rara. ~ nah! amik tiket free kite nii.. hehe..

Hanie_Dew said...

ok.aku tukar sekarang. zzzuuppppp~~~~~

hassy chan said...

wau best giler dpt tiket free.. da la murh lak tuh hehehehe

Pondok Usang said...

Hanie_Dew ~ lekas tukar...

hassy chan ~ kalau murah banje la kite.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...