Wednesday, June 27, 2012

Wordless Wednesday 2...

Kerinduaan... Semoga ada keizinanMu untuk ke sana lagi... =)

15 comments:

Anonymous said...

saya juga ingin ke sana secepatnya

caliph shuriken said...

semoga dipermudahkan.. insyaAllah ^^

Nurul Husna Mohd Hassan said...

insya Allah. semua orang nak jejak kaki kat sana :)

♥ Nana BamBam ♥ said...

Insyaallah, selagi Allah beri lagi pinjaman nyawa, selagi mampu, pasti dapat kesana lagi..

mama aini said...

assalam iwan..ehem lama tak berblogging, sibuknya ank mama skrg ni.. :)
semuga iwan dimurahkan rezeki utk kesana lagi..insyaallah..amin..

E'in said...

subhanallah.. cantiknye.. :)

Hanih Borhan said...

Ya Allah, mesti best dah pernah ke sana... Doa2kan moga saya pun dijemput ke sana... :)

missSenget said...

amin..!

mahu ke sana juga lagi.. T__T

fadh leyanie said...

inshaallah,mau ke sana juga ^^

syiela said...

Moga saya juga dijemput ke sana.

bestnya dengar rakan2 dapat menjejak kaki ke sana :)

Azhafizah Md Nor said...

InsyaAllah kalau ada rezeki,sampai jua kesana.

visitme@FaTiN cOrNeR said...

insyaallah..klu ada rezeki xkn lari gunung dikejar.hehe..

ain dzaya said...

moga dapat datang ke sini pada suatu hari nanti..

Beli Sikat Baru.

ceklala said...

insyaallah..doa la selalu agar dimurahkan rezeki oleh-NYA..baru je balik dari sana last weeks..alhamdulillah allah murahkan rezeki :)

the tempo of life said...

kat mana ni? pergi umrah ke? bestnyaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...