Wednesday, July 18, 2012

Last Movie....

Assalamualaikum...

Semoga kengkawan semua sehat walafiat hendaknya... Sabtu ni bermulalah bulan yang dinanti-nantikan.. bulan yang penuh dengan keberkatannya iaitu Ramadhan Al-Mubarak... Dan esok hari. sempat lagi tu nak pi layan last movie sebelum Ramadhan.. Cite ape? tak lain tak bukan kesinabungan kisah Adiwira "Batman : The Dark Knight Rises". Dengar dalam episod ni watak Batman di mati kan. Fuhh, adakah tiada lagi sambungan selepas ini.. Tak sabar nak tengok esok... =)


6 comments:

Al Kisah said...

kalau based on komik, dia patah tulang rusuk.. kira injured teruk.. sama sama kena tengok

mama aini said...

salam ramadhan iwan..wah esuk nak melayan movie ek?.. :)

Nurul Husna Mohd Hassan said...

salam ramadhan :)

Hanif Idrus said...

Memang best !!
Salam Ramadhan sahabat

iEdA said...

xsempat lg nk tgk citer ni...hope naty dpt lah tgk..hehe

the tempo of life said...

nak tengok nak tengok... huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...