Friday, July 20, 2012

Salam Ramadhan...

Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh...

Syukur ke hadrat Ilahi... Alhamdullillah, di panjangkan umur kita bertemu lagi dengan bulan yang penuh keberkatan, pengampunan dan rahmat... Ramadhan Al-Mubarak.. Dikesempatan ini ku pohon seribu kemaafan segala salah dan silap sepanjang perkenalan kita disini... Selamat menunaikan ibadah puasa.. Kita jadikan Ramadhan kali ini yang terbaik dari yang sebelumnya...
InshaAllah... =)

Wednesday, July 18, 2012

Last Movie....

Assalamualaikum...

Semoga kengkawan semua sehat walafiat hendaknya... Sabtu ni bermulalah bulan yang dinanti-nantikan.. bulan yang penuh dengan keberkatannya iaitu Ramadhan Al-Mubarak... Dan esok hari. sempat lagi tu nak pi layan last movie sebelum Ramadhan.. Cite ape? tak lain tak bukan kesinabungan kisah Adiwira "Batman : The Dark Knight Rises". Dengar dalam episod ni watak Batman di mati kan. Fuhh, adakah tiada lagi sambungan selepas ini.. Tak sabar nak tengok esok... =)


Monday, July 9, 2012

Maulud, Tahlil & Qasidah...


Diadakan diteratak ibubapa ku.. Tetamu istimewa anak-anak Ribath Syeikh Ibrahim dari Shah Alam.. Alunan Qasidah yang dibawa benar-benar mendalami kecintaan dan kerinduan pada Junjungan Besar Rasullullah (SAW)

video

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...