Wednesday, February 20, 2013

Khas Untuk Yang Pernah Meninggalkan Tapak Kaki..

~Kesan Tapak Kaki Korang.. Hehe..~


Assalamualaikum Warahmatullah Hiwabarakatuh


Fuhh...Hampir 2 bulan tuan Pondok menyepi... Bagaikan Pondok tidak lagi berpenghuni.. Bak kata sahabat kita ArJuNa KiRaNa .. "21hari senyap je..." Nak kata putus centaa..awek pun takde.. Apa pun yang masih setia menanti ku ucapkan jutaan terima kasih.. rindu jugak korang kat goblog ni ye... dan pada yang saje melawat nak tacap iklan kat chatbox sebelah tu pun.. ku ucap terima kasih juga... Walaupun persahabatan kita hanya terjalin di hujung jari jemari, ku sangat hargai hubungan ini.... Expecially buat...........

MamA AiNi ~ Ibarat jiwa seorang ibu yg rindukan anaknya.. tak jemu-jemu menjenguk tuan tanah kedaung yang ntah mana peginye.. hehe.. minta ampun mama.. 

wHiTeCapPucCinoL ~ Dengan ucapan.. Bila kite nak pekene cappuccino...

MiSs sEnGeT ~ baru ku tahu kenapa jiwa mu senget... macam-macam tumbuhan liar yang kau telan rupanya...

PeNjaJaH MiNda ~ Judul lagu telah dimanupulasi oleh kata-kata jajahanmu... Refleksinya mindaku dilontar akan kisah lalu...

ErNi ~ Kau memang tegar membaca novel-novel itu.. .

SyaFiQa KaRim ~ Tak sah kalau takde lukisan kartunnye.. owh ya, aku hampir ditembak oleh dua bodyguard hensem mu itu...

CiK GeE ~ Mengapa blog mu diprivasikan? 

WaNieS ~ Sampaikan salam Uncle Pondok pada Qalief.. 

HaNa HaDi ~ Sejumlah 22  CJ7 di blog mu.. jaga makan dan minum mereka ok..

JnA ~ Memang tidak dinafikan lagi.. kau memang hensem... =) 

ZaiDaTuL IzZaNi  ~ Di manakah ranting-ranting kering itu? adakah telah diliputi dengan bunga-bunga yg mekar itu?

MamA eMa ~ Seronok tengok mama sorang nii.. asyik sungguh jalan-jalan kesana kemari.... 

eEin aZrYn ~  serupa sepertiku.. sebulan sekali baru muncul kisah baru...

aL KiSaH ~ Gubahan "Aku yang sorang" tetap menjadi karya terhebatmu... hehe..

EinTaN ~ Kau memang cekal dan berani...binatang itu..aku sangat geli....

ChOkicHoKi ~ Kau di antara insan terawal menziarahi pondok ku..   

EmPaYar UtaMa ~ Luaskan Empayarmu...

SiTi AuNi ~ punya lama kau menyembang... baru kau tau itu org adalah uncle pondok usang.. 

FaRhaNa Zin~ Teruskan usaha dan perjuangan itu.. 

BuG LoVe ~ Jangan lupa gaji pertamamu.. hehe...

HanA AhMad ~ Selamat Pagi Rabu Hana! 

UjiE ~ Oitss... takde tiket wayang pree lagi ke?

TiranaAduka ~ Aku juga keturunan jawa yang tak tau cakap jawa...

ZeHan ILyaNa - Trademark mu tanpa kepala membuatku tertanya-tanya....

CaLiP - Dari dulu ku hendak bertanya... adakah kau mengumpul Shuriken dari Jepun?

kOrN - Adakah kau juga telah dijangkiti virus pemalas seperti ku... Apa pun yang penting update ok.. hehe..


Dan tidak lupa juga pada KizZ ,aDik NuRhaYati ,CWeEt PinKy, BrO L , eLie LiLy, kAk KaMsiAh, aDik DeqLa, MaMa QhaYrA, fAtIn, iZaRa, mAwAr BeRduRi, SopHieCtPaYonG , HunNyBunNy dan pada semua sahabat-sahabat dan ratusan Followers yang pernah meninggalkan komen dan tapak kaki kalian di sini... LovE u All....


~Terasa Gigihnya Aku Buat Ini Entry....~

25 comments:

Al Kisah said...

tu laa pasal.. bila nak buat karya berantai lagi.. keke..

whitecappuccino said...

wah! lama benar menghilang ya..bila2 boleh pekena cappuccino.

izan mama mia said...

jangan dibiarkan usang..teruskan berkarya

Penghuni 60 said...

singgah disini, salam perkenalan
^_^
dari negeri seberang

TiranaAduka said...

Salam....

huhuhuhu...leteh erkr post entry ni...
Saya dan sahabat sahabat lain mengucapkan jutaan terima kasih atas post ni...
Biasalah pasang surut dalam blogging ni...
Boleh buat pembetulan tak..!!!
Tolong tukar Tiranaaduka kepada

TiranaAduka- memperjuangkan gaya pertuturan dan intonasi bahasa jawa dengan gaya penulisan yang tersendiri

Terima kasih
Tolong sebarkan: Cara Menegur ketika dalam solat Jumaat- TiranaAduka



Hanida Moss said...

saya dapat rasakan kegigihan di situ :)
syabas.. buat macam ni selalu..
ni baru first time dtg sini ni, slmt berkenalan pondok usang! :D

cweet pinky said...

CP membaca sambil mencari nama sendiri , poyo tak ? poyo tak ? naseb baek ade , kalaw tak merajuk sehari wokeyh , CP pown same la , diserang penyakit malas gak nih :P

eintan nurfuzie said...

uhuk uhuk, ehhehe

Deqla manjew said...

singgah sini..jom join GA sy..just tepek banner dlm entri dgn tajuk Mrs,Erry 1st Giveaway.. dan follow syarat2 yg diberi..mudah je..

ctpayong said...

assalamualaikum wbt.

wah! cat dinding versi kain pelekat lalalala (lagi anuar zain masa dia kecik2). sekarang nak bersihkan rumah guna vacuum aje.

kakCT yang dah lama tak bersihkan rumah. kekadang post blogger yang kakCT follow tidak ber'update' ade yang sampai 9 bulan.

credit gambar tapak kaki. tapi bukan tapak kaki orang minyak kan...ngeheheeee

hanaahmad said...

Selamat malam Jumaat, Hedzwan :)

hana hadi said...

22 cj7? banyak gak. hana pun xterbilang.

p/s : bukan chipsmore yee. sejap ada sekejap xda.hehe

mama said...

assalamualaikum iwan..ehem lama betul menghilang..betul tu persahabatan walaupun dialam maya memberi makna yg tersendiri buat mama juga..terima kasih..sob2..

Empayar Utama said...

Apakah...

Hahahahahahahah meh kita berbelogging lagi ^_^

onie said...

mohon maap pakkkkkkkkkkkk,tidak cam pada mulanya,bhahahahahaha..... meh kita belanja mekdi...

Ema Blog said...

jalan-jalan tu yang naya...banyak kena keluar belanja...hehehe... saya pun dah lama tak update...agak-agak prg dah tak ingat saya ke...hehehe..

Wanieys a.k.a IbuQalief said...

tu la lama beno menyepi ni hihihihi

visitme@FaTiN cOrNeR said...

update blog memang ada pasang surut.kadang2 rajin sampai sehari tu dua kali nak update, kadang kadang berbulan tak update sampai penuh sawang..hehe..

Elie Lily said...

hey. nama Elie pun ada? terima kasih ya? ada masa kita komen lagi di sini. :)

tirahzairi said...

trah pon baru nk mula balik nie...

♥ Nana BamBam ♥ said...

terima kasih abang, doakan saya permudahkan segala urusan saya, apa jua yg saya lakukan adalah semata-mata untuk mencari keredhaan Allah untuk akhirat kelak :')

Insya Allahhh.. Allahumma Amenn :)

say to easy=) said...

hahahaha...musim luruh dah abes so musim bunga sudah datang :)...thanks ye selit nama disitu paling penting ejaan betul.hahaha

missSenget said...

love u to..!

eh..kahkahkah..


ni susun ikut ranking ke tak..? kalo ikut ranking, nk kembang2 idung.. :p

Nora Hj Nasir said...

oloh sy xde :-\

! Arjunakirana ! said...

laaaaa... aku diseru2 kat sini rupanye... gagagaga aku tak reti nak TAG orang laaaa... ajar boleh? :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...