Sunday, March 9, 2014

Kasih Sayang...


Apa saja yang berlaku.. perperangan, kemalangan, musibah pasti akan wujud rasa kasih sayang pada diri kita...dari mana perasaan itu datang.. Sudah tentu dari sifat Ar Rahman yang dizahirkan oleh Rasulullah SAW pembawa rahmat kepada seluruh alam... Mari kita Salawat dan terus Salawat... semoga segalanya dipermudahkan.. Amiiiin ya rabbal'alamin..

10 comments:

BUNDA a.k.a KN said...

semoga dipermudahkan segala urusan..

Nurulee said...

even takda kena mengena dengan sesapa yg ada dalam Mh370 tu but still rasa sedih. ya Allah. save them. keep praying for Mh370 =D

Hafiza AizZawa said...

amin.. #PrayForMH370...

Sis Vee said...

marilah kita sama - sama mendoakan agar Allah permudahkan pencarian mereka ... aaamin . follow sini ( 371 )

Nick Nashram said...

mintak allah mudahkan pencarian MH370 ne..amin, doa semua rakyat malaysia.

RDZ Z said...

Doa dan harapan seluruh trakyat Malaysia...

maisarah sarah said...

harapnya dapat segera jumpa pesawat ni dan mereka2 dalam tu selamat hendaknya.amin

E'in said...

salam takziah utk para penumpang, pilot dan anak kapal MH370..

alfatihah.. :'(

Suraya said...

dah nak sebulan dah MH370 tak jumpa...moga dipermudahkan pencarian..:(

eintan nurfuzie said...

semuanya dah tertulis.. bukan salah spe2..
bila Allah kata jadi, jadilah ia.. kan? semoga mereka selamat dunia akhirat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...