Sunday, August 16, 2015

Ku Kelewatan...

Perghh.. berapa lama tak update daaa ini blog... Ok, dulu sekitar tahun 2011 ade satu entry aku tulis pasal KELAB COLGATE ...Sebenarnya aku dalam usaha untuk dapatkan fizikal lencana kelab colgate tersebut.. dan semalam aku telah hampir mendapatkannya.. tapi malangnya aku terlambat dua hari.. kucewaa woo...



~jumpe kat Mudah mamat ni jual RM15 aje~



~babak kucewa~

agaknya kalau aku minta no tepon pembeli dari penjual ni ok tak.. pastu leh tanya kot-kot owner baru tu nak jual balik ke.. huhu....


19 comments:

aRz MoHa said...

Minat buat koleksi ka.

Kakzakie said...

Alahai kesiannyaaa...
Lewat sikit aje tu.

eita said...

nak buat macamana takde rezeki kan...

buat koleksi ke?

Khai♥Rin : anies said...

oh maiiiiiii... saya rasa sebak tgk lencana ni.... sbb kenangan ms kecik2 terus menjelma waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Hafiza AizZawa said...

hehe.. nostalgia nie..try hunting mana tahu dpt..

Eintan Nurfuzie said...

eh.. bru tau d ekelab colgate

ujie othman said...

kelab colgate..zaman bdk2 dulu ni kan..

kalau betul2 minat, ok je tanya owner baru tu. Kalau dah mmg rejeki..Insya Allah dapat. :)

Siti Nurzafirah said...

Kelab Colgate.. hehe.. first time dengar...

ctpayong said...

kalau dah minat...kalau dapat memang puas hati kan...bangga...

Kopiolimauice said...

xdak rezeki ye T__T

Bunda_nora said...

Kelab colgate ni tak salah zaman anak2 bunda sekolah lagi dah ada...

Cik Yaya said...

salam..

huh?? kelab colcage?? =D

Cetusan Minda said...

cuba la . kot2 dia nak jual ...

fadh leyanie said...

Bukan zaman yanie ni.kahkah

fadh leyanie said...

Bukan zaman yanie ni.kahkah

fadh leyanie said...

Bukan zaman yanie ni.kahkah

Amanina Mads said...

kelab colgate? mug semua dh let go. hehee
ada juga simpan koleksi

ewanthology said...

saya masuk juga kelab colgate ni dulu... tapi ntah mana ntah lencana ni peginya :-)$

Pha Is said...

colgate ada kelab? wow..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...